De mooiste locatie van Amsterdam

Ontdek de ziel van Amsterdam door twee van haar meest iconische bezienswaardigheden: de schilderachtige grachten en het historische Anne Frank Huis. Duik in de verhalen en schoonheid die onze stad uniek maken.

Langs de Amsterdamse grachten

De Amsterdamse grachten vormen het kloppende hart van de stad en bieden een ongeëvenaarde blik op de rijke geschiedenis en architectuur. Varend of wandelend langs deze waterwegen ontdek je prachtige gevels, bruggen vol verhalen en de levendige dynamiek van Amsterdam. De grachten zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook het podium voor het dagelijks leven en bijzondere evenementen, waardoor ze een must-see zijn voor elke bezoeker.

Plan je route

Naast het Anne Frank huis

Gelegen aan de Prinsengracht, biedt het Anne Frank Huis een diepgaande blik in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en het leven van Anne Frank. Dit historische huis, nu een museum, trekt bezoekers van over de hele wereld die meer willen leren over het moedige meisje achter het beroemde dagboek. Het verhaal van Anne Frank en haar familie is een ontroerende herinnering aan de strijd tegen onderdrukking en de veerkracht van de menselijke geest.

Boek je ticket